top of page

Wat koop je voor een fotograaf voor kerst?

De feestdagen naderen snel, en voor fotografie-enthousiastelingen is het moment aangebroken om te dromen over het perfecte kerstcadeau dat hun passie voor beeldvastlegging weerspiegelt. Het is niet altijd eenvoudig om die ene speciale suggestie te vinden die de vonk van opwinding ontsteekt. Maar vrees niet, want we hebben de perfecte inspiratie samengesteld voor op je lijst.

Laat deze pagina openstaan, hint naar je partner, en ontdek de magie van geschenken die niet alleen verrassen maar ook de creatieve ziel verwarmen tijdens deze feestelijke periode. Bereid je voor op een reis door een selectie van kerstcadeaus die elke fotograaf laten stralen en de komende vakanties onvergetelijk maken.100 Foto's die de wereld veranderden


​Ontdek in dit boek 100 krachtige historische foto's die de wereld hebben veranderd. Deze beelden vertellen verhalen die je raken en laten je kennismaken met beslissende momenten in de geschiedenis. Met elke pagina duik je dieper in de impact van deze foto's op politiek en samenleving. Mis deze unieke reis niet. Koop nu en beleef geschiedenis op een meeslepende manier! 
Nooit meer iets verliezen

Toen de luchthaven van Schiphol, na een Kenia-reis, bij onze aankomst onze bagage zoek had gemaakt, kon iemand van onze groep meteen vertellen waar die lag. 'Daar, achter die muur,'! Toen ik heel verbaasd vroeg hoe hij wist waar de bagage was, toonde hij een kaart op zijn smartphone en vermeldde dat hij een tag in zijn bagage had. Bij thuiskomst bestelde ik er meteen 4.

Een Apple Airtag of een Samsung Smarttag bevestig je aan iets wat je niet wilt verliezen of wat je niet gestolen wilt hebben. Zo heb ik er één in mijn reisbagage, fototas, camper, aan de halsband van mijn hond en in de handtas van mijn vriendin ;-)

 
GEEF KENNIS KADO

Koop iets speciaals; de mogelijkheid om te creëren, te leren en te groeien als fotograaf. Of het nu een inspirerende workshop is of een reeks boeiende online cursussen, je schenkt iets waardevols dat lang na de feestdagen zal blijven inspireren.

Schenk een waardebon voor een online cursus of workshop, of schrijf jouw fotovriend(in) onmiddellijk in voor onderstaand Live-Webinar over Storytelling aan de Oosteroever van Oostende. Een verhaal van compositie, fotoverwerking en teloorgang.

Door jouw fotovriend(in) of jezelf onmiddellijk in te schrijven, schuif je die die goede voornemens niet op de lange baan.​Schenk een waardebon voor een online cursus of workshop, of schrijf jouw fotovriend(in) onmiddellijk in voor mijn nieuwste Live-Webinar over

Storytelling aan de Oosteroever van Oostende.

Een verhaal van compositie, fotoverwerking en teloorgang.

Door jouw fotovriend(in) of jezelf onmiddellijk in te schrijven, schuif je die die goede voornemens niet op de lange baan.

 
Een magazine

Een ongewoon maar onvergetelijk geschenkidee is een reismagazine. Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn er nog enkele pareltjes die de harten van fotografen sneller doen kloppen.Starling Reismagazine: De Digitale Verkenning

Voor diegenen die graag online bladeren, biedt het gratis digitale Starling reismagazine een schat aan inspiratie. Vol met adembenemende fotografie en boeiende verhalen, neemt dit magazine lezers mee op een visuele reis naar exotische bestemmingen over de hele wereld. Het is een perfecte metgezel voor fotografen die graag de horizon verbreden zonder hun huis te verlaten.

​National Geographic Traveler: Papieren Avonturen

Voor wie de voorkeur geeft aan de charme van gedrukte pagina's is er het legendarische National Geographic Traveler magazine. Met zijn wereldberoemde fotografie en diepgaande verhalen, biedt dit tijdschrift een tastbare ervaring die de lezer meeneemt naar verre oorden en verborgen schatten. Het is niet alleen een magazine; het is een kunstwerk dat de liefde voor fotografie en reizen combineert.


Een reismagazine is niet zomaar een cadeau; het is een uitnodiging om de wereld te verkennen door de lens van getalenteerde fotografen. Of het nu digitaal is met Starling of in gedrukte vorm met National Geographic Traveler, dit geschenk zal de ontvanger inspireren, informeren en enthousiasmeren voor toekomstige fotografische avonturen.

 
Een PROJECT

Ik blijf het herhalen: een project is de beste start voor een fotograaf. Kijk maar eens goed op de website van bekende fotografen; nergens zul je galerijen zien met de onderverdeling: 'Natuur', 'Landschappen', 'Dieren',... . Je zult thema's vinden, projecten.


Beginnen aan een project lijkt misschien aartsmoeilijk, maar dat is het niet. Je moet gewoon ergens beginnen, het maakt niet uit waar en met wat. Doordat je 'observeert', zul je ideeën krijgen voor andere projecten, waardoor jouw eerste project waarschijnlijk in de prullenbak belandt. Dat is niet erg! Het belangrijkste is dat je nu een project van jezelf hebt, iets wat jou uniek maakt en wat je onderscheidt van andere fotografen!


Hieronder vind je alvast twee manieren waarmee ik je op weg help.


​Deze gids geeft je 52 uitdagingen om te groeien als fotograaf! Met 52 opdrachten en projectideeën word je getriggerd om verhalend te denken, om aan reeksvorming te doen en jouw portfolio sterk uit te breiden. Bij heel wat opdrachten worden ook voorbeelden en tips gegeven om je al een duwtje in de rug te geven.
363 weergaven5 opmerkingen

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page