top of page
LEZINGEN & PRESENTATIES
presentatiesmall.jpg

Al sinds 1998 deel ik met passie mijn ervaringen voor een publiek. Mijn lezingen zijn niet zomaar bijeenkomsten; ze zijn ontworpen om jou te stimuleren, te inspireren en in beweging te zetten! Van technologische hoogstandjes tot creatieve inzichten en de kunst van beeldverfijning in de nabewerking.

Of je nu een fotoclub, school, natuurorganisatie, vriendengroep of zelfs een personeelsfeestje organiseert, deze lezingen zijn perfect afgestemd op diverse doelgroepen. Zelfs als je geen lid bent van een club, bied ik de meeste lezingen ook als individuele webinars aan.

En hier is nog iets speciaals voor clubs die zijn aangesloten bij Breedbeeld: geniet van een exclusieve korting van maar liefst €175.

 

Ontdek de wereld van beelden met mij en laat je inspireren om je passie voor fotografie naar nieuwe hoogten te tillen!

MET JOUW VRIENDEN OF CLUB OP STAP

Overweeg je een privé-workshop met jouw club of vrienden? Kies zelf de locatie en datum: van het vastleggen van de vergane glorie van Charleroi, een fotowandeling door Brugge, tot storytelling in Blankenberge of dieren fotograferen in een dierentuin. Neem gerust contact op en stel al je vragen. Ook hier kan je profiteren van een korting als je club bij Breedbeeld is aangesloten.

bottom of page