top of page

over

het fotokot.

KOP3.jpg

Het Fotokot werd tijdens de Lockdown van 2020 bedacht. Zelf mocht ik geen workshops en fotografiereizen begeleiden en zocht ik naar een manier om fotografen aan het fotograferen te houden. Tijdens de lockdown stelde ik 2x per week een opdracht voor en bundelde telkens alle prachtige resultaten in een video. 

In het begin van 2021 was het plan om de mooiste resultaten in een PDF te verzamelen, samen met enkele tips, en die naar alle deelnemers doorsturen. Maar ik besefte dat ook mijn collega's het nog steeds moeilijk hadden en vroeg hen of ik niet wat reclame in die pdf moest opnemen. Dit natuurlijk in een educatieve of inspirerende vorm.  Onbedoeld werd zo het Fotokot Magazine geboren. Fotokot is nu niet langer een platform voor de enthousiaste hobby-fotograaf en de gevorderde amateur, maar ook voor de professionele fotograaf.

Alhoewel veel fotografen me het nodige materiaal aanleveren, blijft dit initiatief een one-man-show en probeer ik het zo goed als mogelijk tijdens mijn weinige vrije uurtjes te onderhouden. Ik doe het ontzettend graag en het is zeer leuk om jullie, fotografen, te ontmoeten en ik word enorm door jullie werk geïnspireerd. 

Fotokot is al sinds vorig jaar een concept zonder winstoogmerk dat volledig afhangt van vrijwillige donaties.

Ik hoop dat jullie  gemotiveerd worden om erop uit te trekken en van het magazine genieten!

Groetjes,

Jeffrey

Lesgever en Fotograaf

www.jeffreyvandaele.com

het Fotokot is trots om te mogen samenwerken met deze TOPorganisaties
Logo_L_color.png
FOTOCOUDENYS-Logo-1.jpg
ID.png
Fujifilm_logo_logotype.png

+ Algemene voorwaarden

+ Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. 

bottom of page