top of page

vrijdag 12 - zaterdag 13 november

|

Oost-Vlaanderen

ONE LENS WALK - HEIDEBOS

Tijdens deze uitstap dagen we ons uit om met 1 lens te werken. Je krijgt tips over beeldvorming, verhaal en hoe je een project aanpakt.

Sorry, deze workshop is uitverkocht
Andere evenementen bekijken
ONE LENS WALK - HEIDEBOS
ONE LENS WALK - HEIDEBOS

Tijd en locatie

vrijdag 12 - zaterdag 13 november

Oost-Vlaanderen, Heidebos, Belgium

Over het evenement

De focus van deze fotowandeling ligt op het ons amuseren met het fototoestel. Veel te vaak hebben we een arsenaal aan camera's, filters en lenzen bij, waardoor het soms minder leuk is om op stap te gaan. Tijdens deze uitstap dagen we ons uit om met 1 lens te werken.  Ik raad aan om een 24-70mm (op fullframe) of een 16 - 55mm (op crop) mee te nemen. Door met 1 objectief te werken, leer je terug kijken en denken. Ik kan je verzekeren, er zal een nieuwe wereld voor je opengaan!

We wandelen een vast traject af en fotograferen wat we op onze weg tegenkomen. Dat klopt, we gaan landschappen, close-ups en zelfs paddenstoelen met dezelfde lens vastleggen! Daarbij geef ik natuurlijk de nodige tips over hoe je een bepaalde lichtsituatie inschat, welke compositie de situatie ten goede komt, hoe we ons toestel instellen, etc. 

Deze workshop gaat ook door bij lichte regenval want dit komt de beelden ten goede. Enkel bij zware regen wordt de workshop uitgesteld.

 De afstand die we afleggen is ongeveer 3 km. Bekijk <hier> enkele resultaten van de One Lens Walks

DUUR: 3u

TIJDSTIP:

Ochtendsessie: 09.30 - 12.30

Namiddagsessie: 14.00 - 17.00

PRIJS: 70 euro

PLAATS VAN AFSPRAAK: Heidebos

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS: 6

BENODIGDHEDEN:

  • camera en 1 lens
  • goede stapschoenen

Deel dit evenement

bottom of page