top of page

Digitaal

|

Online

Fotobespreking

Geniet je van de fotobesprekingen en zou je graag mijn mening over jouw foto's weten? Dat kan! Stuur me 5 foto's door en ik stuur je een video met feedback terug!

Fotobespreking
Fotobespreking

Tijd en locatie

Digitaal

Online

Over het evenement

In deze fotobespreking voorzie ik jouw foto's van opbouwende kritiek en vertel ik je wat beter had gekund; op vlak van compositie, licht EN bewerking. Ik doe dit in Lightroom zodat ik ook duidelijk een andere uitsnede, witbalans of bewerking kan tonen.

1 Ticket geeft je recht om 5 foto's door te sturen. Ik maak vervolgens een video waarin ik jouw foto's bespreek en al jouw vragen beantwoord. De video en bespreking is minimum 20 minuten lang!

Hieronder kun je jouw ticket(s) bestellen. Daarna mag je me 5 JPEG-foto's (per ticket) toesturen. Beschrijf in de mail ook eventuele problemen of vragen die je hebt. Na enkele dagen ontvang je van mij een video waarin ik alles bespreek.

--

Gedurende mijn +20 jaar ervaring in de wereld van fotografie, heb ik ongeveer alle disciplines doorlopen. Product-, architectuur-, portret-, evenementen-, reportage- en natuurfotografie. Het is dus eender welke topics je instuurt. Uiteindelijk draait het in fotografie allemaal rond licht en balans.

Tickets

  • Fotobespreking

    €29.00

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page