top of page

Wed, Mar 27

|

Webinar

FOERT! Stop met Natuurfotografie!

Toch voor even...ik vertel je in deze presentatie over wat je als natuurfotograaf niet mag fotograferen en waarom je het wel moet doen. Waarom je beter stopt met natuurfotografen te volgen, zonsopkomsten te fotograferen, waarom je beter familiefeestjes in beeld brengt, enz

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FOERT! Stop met Natuurfotografie!
FOERT! Stop met Natuurfotografie!

Tijd en locatie

Mar 27, 2024, 7:10 PM – 9:00 PM

Webinar

Over het evenement

Dit webinar heb ik voor het eerst gepresenteerd tijdens PixPerience 2023, waar ik kon rekenen op een golf van bulderend gelach en een overdonderend applaus van het publiek. Voor degenen die die dag niet aanwezig konden zijn of niet naar de Noorderburen konden afreizen, deel ik de inhoud opnieuw in dit webinar, met zelfs wat nieuwe toevoegingen voor de terugkomers.

Start: 19.30u 

Einde: 20.30u

Replay: als je het webinar niet kunt volgen, krijg je achteraf een replay toegestuurd die je onbeperkt kunt bekijken

Let op! Deze presentatie zal je wellicht verrassen en misschien shockeren! Ik neem je mee in de wereld van natuurfotografie en vertel je over dingen die je eigenlijk niet zou mogen fotograferen, maar waarom je dat juist wél zou moeten doen. Ontdek waarom het misschien tijd is om niet langer natuurfotografen op sociale media te volgen, waarom je best stopt met het vastleggen van de klassieke kleurrijke zonsopkomsten. Verder, waarom je zou moeten beginnen met het vastleggen van spontane momenten op familiefeestjes, waarom technische perfectie en zelfs je trouwe statief soms beter achterwege kunnen blijven. Dit alles en nog veel meer, waarvan je wellicht denkt dat ik het met een knipoog vertel, maar waar toch een kern van waarheid in schuilt.

Tickets

 • VroegeVogel Korting

  Koop jouw ticket voor 5 maart en bespaar!

  €12.00
  Sale ended
 • Ticket Webinar

  €15.00
  Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page