top of page

WACHTLIJST

|

Locatie wordt later meegedeeld

EEN EIGEN WEBSITE

Heb je een eigen website of vertrouw je nog op externe sites zoals Facebook, 500px, Flickr, Instagram,etc? Jouw portfolio op sociale media publiceren, is zeker belangrijk maar een zichzelf respecterend fotograaf mag het zeker niet aan een eigen website ontbreken!

EEN EIGEN WEBSITE
EEN EIGEN WEBSITE

Tijd en locatie

WACHTLIJST

Locatie wordt later meegedeeld

Over het evenement

Misschien schrikt het je een beetje af om eraan te beginnen maar tijdens deze workshop creëren we samen stap-voor-stap onze eigen website.  Voorzien van een landingspagina, contactpagina, jouw portfolio met verschillende categorieën en galerijen, een gastenboek en een beschermde pagina.

Dit alles op een zeer duidelijke en overzichtelijke manier want het is natuurlijk de bedoeling dat je, na deze cursus, zelf jouw website verder kan uitwerken en updaten. De website is overigens ook compatibel met verschillende browsers en apparaten zoals smartphones, tablets, etc.

Een voorbeeld van hoe jouw website er kan uitzien, zie je op: https://www.maakzelfeenwebsite.be. We starten allemaal met deze lay-out, maar achteraf kan deze zonder problemen en zonder gegevens te verliezen, gewijzigd worden.

WAT MAG JE VERWACHTEN:

  • Je ontvangt een volledige cursus zodat je tijdens de cursus niet hoeft te noteren en alles aandachtig kan volgen.
  • Na de opleiding is jouw website volledig up and running en kan je bezoekers verbazen met jouw portfolio.
  • We maken een landingspagina, contactpagina, jouw portfolio met verschillende galerijen, een gastenboek en een beschermde pagina.
  • Na de workshop kan je ook nog eens mijn feedback vragen. Dan bekijk ik jouw volledige website en waar nodig voorzie ik elk detail van commentaar.
  • Voor een professionele look, word je ook op weg geholpen om jouw eigen domeinnaam en e-mailadres te koppelen.
  • Achteraf kan je zeer eenvoudig de lay-out wijzigen zonder iets kwijt te zijn!

AANTAL PERSONEN: max 6 

PRIJS: 195 euro

DUUR: 1 dag

BENODIGDHEDEN: Een laptop met WiFi (er is Wifi in de workshopruimte)

VEREISTE KENNIS: Basis computergebruik.

BEKIJK HIER ENKELE VOORBEELDEN VAN DE VORIGE DEELNEMERS:

- -

We beginnen met het goedkoopste (gratis) account op Jimdo. Hierdoor kan ik de kostprijs van de workshop drukken. Als je beslist om de website te houden, wat natuurlijk de bedoeling is, kan je naar wens – via Jimdo – jouw eigen domeinnaam koppelen voor €9/maand. Naast deze domeinnaam krijg je van Jimdo, binnen datzelfde abonnement, ook een eigen mailadres, bezoekersstatistieken, SEO en persoonlijke support. Natuurlijk verdwijnt dan ook het logo van Jimdo van je website.

------------------------------

WAT DEELNEMERS VAN DE WORKSHOP VONDEN

  • " Ik vond de cursus heel goed en de software gebruiksvriendelijk. Ik ben heel tevreden van het resultaat na 1 dag opleiding. Zoals gezegd had ik vorig jaar Wix aangeschaft met dezelfde bedoeling, maar uiteindelijk toch niet aan een bruikbare website geraakt op 1 jaar tijd… Nu, dankzij jou duidelijke uitleg, heb ik na een dagje al een veel beter resultaat en kan ik verder. " ~ Roland C.
  • " Toffe workshop en zoals altijd gegeven met leuke knipoogjes door Jeffrey. Thanks Jeffke, ik vind het zalig om jouw lessen te volgen " ~ Simonne B.
  • " Zoals altijd weer kundige en geduldige uitleg Jeffrey. Dikke merci! " ~ Anic dB

Deel dit evenement

bottom of page