top of page

VOLGEND EVENEMENT

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. 

Double click to edit and add your own text.

AnimalHeart Foundation

Om nog meer manieren te vinden om dieren te helpen, richtte Jeffrey Van Daele begin 2024 het goede doel AnimalHeart Foundation (AHF) op.

AnimalHeart Foundation zet zich in voor gewonde dieren over de hele wereld, zowel wild als gedomesticeerd. Wij geloven dat alle levende wezens belangrijk zijn en elke ziel telt; of het nu gaat om leeuwen of koeien, olifanten of katten.

Als natuurfotograaf, wildlifefotograaf en liefhebber van dieren voelde Jeffrey zich verplicht om te helpen. Hij had al op verschillende manieren bijgedragen, maar wou nóg meer doen.
Hij gelooft in het belang van het beschermen en verzorgen van alle dieren in nood, en streeft ernaar hun leven te verbeteren door middel van medische zorg, rehabilitatie en bescherming van hun leefgebieden.

Doe mee in onze missie om een verschil te maken voor dieren wereldwijd. Samen kunnen we hun hart verwarmen en hun toekomst veiligstellen.

Neem deel aan een workshop voor het goede doel of shenk vandaag nog aan AnimalHeart Foundation en draag bij aan een wereld waarin elk dier een kans krijgt om te genezen en te gedijen. Samen maken we een verschil.

#AllLivesMatter

In het verleden hebben deze prachtige organisaties al kunnen steunen

GBL_0679_LOGO.png
JeffreyVanDaele-9068.jpg

De Zonnegloed

2018: 750 euro via Kunstveiling Foto "Jim" (Lynx), 50x75cm

Via de Warmste Week

logo.jpeg
JeffreyVanDaele--4.jpg

N/a'ankusé Conservation

2020: 1.500 dollar via Kunstveiling Foto "Cheetah on dune" 

+ Extra's via lokale fotoshoots met deelnemers aan de fotoreis via Starling.

GBL-2022-0617_LOGO.jpg
JeffreyVanDaele-0811.jpg

Verscheiden Opvangcentra voor Wilde Dieren doorheen België

2016 - 2024: € 2500+ via workshops, webinars, kunstveilingen, ...

Help dieren

Omdat elke ziel telt

Frequency

One time

Monthly

Amount

1,00 €

5,00 €

10,00 €

20,00 €

Other

0/100

Comment (optional)

Hoe gaan we te werk?

Aan de hand van het veilen van fotoprints, het geven van workshops, webinars en het samenwerken met rehabilitatiecentra tijdens de fotoreizen, werden in het verleden al heel wat fondsen verzameld. Deze fondsen werden dan doorgestort naar een organisatie in nood. 
Dit kan een opvangcentrum voor wilde dieren zijn, honden die gered moeten worden uit oorlogsgebieden of een dringende operatie of adoptie van een vondeling. 

De laatste jaren heeft Jeffrey zo al meer dan 5.000 euro van eigen inkomsten afgestaan,  hoofdzakelijk om wilde dieren te redden. Maar door de vele reizen die Jeffrey doet, zag hij ook dat veel gedomesticeerde dieren hulp kunnen gebruiken. Zo liep hij begin 2024 nog met zakken hondeneten door de straten van Griekenland om straathonden te voederen en zorgde hij voor de adoptie van een stervende puppy.

Dit alles is een druppel op een hete plaat en jeffrey wenst nu door AHF een grotere hulp te bieden. Samen met jullie! 

Op deze pagina gaan we niet enkel kenbaar maken welke initiatieven ingericht worden, maar ook welke organisaties gesteund worden. Transparantie is zeer belangrijk in zo'n geval

bottom of page