top of page

Geperfectioneerde fotohutten.

In de omgeving van zijn vakantiehoeve heeft de wereldberoemde Hongaarse natuurfotograaf Bence Máté tientallen fotografiehutten gebouwd. Deze hutten staan dicht bij ons verblijf, in de buurt van de prachtige moeraslanden. 

Vanuit de geavanceerde fotohutten fotograferen we de reuzen van de plassen, waaronder grote zilverreigers, blauwe reigers, zeearenden en dwergaalscholvers. Je hebt keuze uit zeven verschillende hutten met diverse achtergronden en lichtinvallen.

Volgende Foto's (c) Bencé Maté

JeffreyVanDaele--13.jpg
HONGARIJE: WINGS OF WONDER
marc.jpg

Deze fotografiereis naar het Kiskunsági National Park in Hongarije is een droom die uitkomt voor elke natuurfotograaf. Vanuit speciaal gebouwde, misschien wel de best uitgeruste fotohutten ter wereld, heb je de kans om verschillende vogelsoorten voor je lens te krijgen.

Data: 17 - 24 mei 2025

Foto's (c) Marc Costermans

Schermafbeelding 2024-02-03 124203.jpg
JeffreyVanDaele--14.jpg

Accommodatie

We logeren op Bence’s vakantieboerderij bij het Kiskunsági National Park, op slechts anderhalf uur rijden van Boedapest.

JeffreyVanDaele-0020480.jpg

Opvallende beelden

Speciale hutten, zoals het Theater en de Cinema, bieden unieke fotomogelijkheden. De Cinema, misschien wel Europa's beste plek om otters te fotograferen, kan zelfs 's avonds gebruikt worden.

Fotografeer vrij door spiegelglas, waardoor je onzichtbaar bent voor de vogels. Het fotograferen gaat door van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, en je kunt drie tot zes uur in de hut blijven, afhankelijk van je voorkeur.

Deze reis in samenwerking met STARLING georganiseerd. Voor meer informatie en om jouw plaats te reserveren, kan je op de website van STARLING terecht via onderstaande knop

bottom of page