Webinars

At the moment we only offer webinars in Dutch.

Elk aangekocht webinar kan je nog 2 jaar lang blijven herbekijken!

Gedreven door Passie

Benieuwd welke stappen ik doorlopen heb om uiteindelijk fulltime van fotografie te kunnen leven? 

Deze presentatie toont veel van mijn vroegere foto’s. van portret-, product- en evenementenfotografie tot natuurfotografie. Ik vertel je over mijn ups en downs, hoe ik 60% van mijn loon heb moeten opgeven, hoe ik als amateur met mijn fotografie geld verdiende om het fotomateriaal voor natuurfotografie te kunnen bekostigen en zoveel meer!

Heb je deze al op jeffsfotoschool gevolgd? Dan krijg je van mij een gratis toegangscode voor dit webinar toegestuurd.

DINSDAG 30 MAART OM 20u

15 euro

Namibië: het verhaal achter de foto's

Kom het verhaal achter de beelden te weten! Hoe ben ik tot die compositie gekomen, wat was de achterliggende gedachte, welk materiaal en welke technieken werder er gebruikt.

Leer bij over fotografie en kom heel wat tips te weten met Namibië als rode draad.

 

DINSDAG 20 APRIL OM 20u

15 euro

Zwart-Wit Fotografie

Naar aanleiding van de vele vragen, geef ik tijdens dit webinar mijn geheimen prijs over mijn zwart-wit fotografie en -verwerking.

Ik vertel je over de 7 pijlers waar je rekening mee moet houden om tot een mooi zwart-wit beeld te komen, waarom zwart-wit in sommige situaties een betere keuze is, welke technische snufjes ons kunnen helpen en natuurlijk komt de fotoverwerking en het gereedschap dat ik ervoor gebruik ook uitgebreid aan bod!

 

De Live is intussen voorbij, maar je kunt dit Webinar nog steeds aankopen en bekijken.
 

15 euro

Op digitale reis naar japan

Tijdens deze Avond met Jeff, neem ik je graag mee naar Japan. We bezoeken de badende Sneeuwapen, de 'woepende' Zwanen, de sierlijke Kraanvogels en we varen het pakijs achterna om er arenden te fotograferen. 

Naast een reisverslag geef ik je natuurlijk ook heel wat fotografie- en compositietips mee en toon ik je wat van de, grappige, cultuurverschillen. Dit alles in een begeleidende A/V presentatie.

 

Het is dus tijd om lekker languit te genieten van mooie beelden, interessante tips en wat humor! Met deze video kan je alvast de sfeer wat opsnuiven. 

De Live is intussen voorbij, maar je kunt dit Webinar nog steeds aankopen en bekijken.
 

10 euro

Newsletter
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube