top of page
PROJECT WOUNDED
DSCF4063.jpg

Wereldwijd worden majestueuze neushoorns meedogenloos afgeslacht voor hun kostbare ivoor, terwijl nietsvermoedende cheeta's ten prooi vallen aan genadeloze stroperij, simpelweg omdat boeren hun vee willen beschermen. De leefgebieden van de zeldzame orang-oetans slinken in een angstaanjagend tempo. Over de hele wereld lopen wilde dieren het gevaar om vermalen te worden onder de onverschillige voet van de mensheid.

 

Dit tragische verhaal ontvouwt zich niet alleen ver weg, maar ook in onze eigen achtertuin, wellicht op een schaal die kleiner lijkt, maar waar onschuldige wezens nog steeds slachtoffer zijn.

Jaarlijks belanden duizenden dieren in een VOC, een Opvangcentrum voor Wilde Dieren. Het zijn de verweesde zielen, slachtoffers van verkeersongevallen, gevleugelde vrienden die verstrikt zijn geraakt in prikkeldraad, verlaten huisdieren, ...

Deze stemloze wezens smeken om erkenning. Het is onze morele plicht om hun kreet te horen en krachtig op te treden. Samen kunnen we een verschil maken voor de dieren die onze compassie, bescherming en zorg nodig hebben. Laten we gezamenlijk streven naar een wereld waarin de wildernis, zowel ver weg als dichtbij, bloeit en waar elk leven de kans krijgt om in harmonie te gedijen.

Prints met een Hart: Kunst kopen, Wilde Dieren helpen!

Dankzij liefdevolle zorg krijgen vele dieren een tweede kans en kunnen ze weer in het wild worden vrijgelaten. Deze ontroerende 'rescues' zijn op unieke wijze vastgelegd en kunnen nu als prachtige afdrukken worden verworven. Een aandenken aan de liefde voor de natuur en de dieren, waarbij elke foto een verhaal vertelt van hoop, herstel en de onschatbare band tussen mens en natuur.

JOUW STEUN HELPT!
Elk jaar worden duizenden dieren naar een VOC, een Opvangcentrum voor Wilde Dieren, gebracht. Dieren die aangereden zijn door auto's, vogels die in prikkeldraad verstrikt raakten, achtergelaten huisdieren, slachtoffers van katten ... en nog veel meer. Dit is onze wilde natuur dichtbij huis!

De stemlozen moeten worden gehoord.
LAAT JOUW HART SPREKEN EN WORDT SPONSOR
Het fotoproject is nog steeds lopend, en op de horizon prijkt de belofte van een prachtig fotoboek. Dit boek zal niet alleen verhalen bevatten, maar ook emotionele beelden, artistieke foto's van geredde dieren en meer. Jouw genereuze sponsoring kan de realisatie van dit boek mogelijk maken, waarbij de opbrengsten eerlijk verdeeld worden onder diverse opvangcentra.

Neem gerust contact op; samen kunnen we ervoor zorgen dat wilde dieren een nieuwe kans krijgen.
bottom of page