top of page

za 18 jun

|

Brugge

ONE LENS WALK - BRUGGE

Tijdens deze uitstap dagen we ons uit om met 1 lens te werken. Je krijgt tips over beeldvorming, verhaal en hoe je een project aanpakt.

Momenteel kan deze workshop nog niet geboekt worden
Andere evenementen bekijken
ONE LENS WALK - BRUGGE
ONE LENS WALK - BRUGGE

Tijd en locatie

18 jun 2022, 09:30 – 13:30

Brugge, 't Zand, 8000 Brugge, België

Over het evenement

De focus van deze fotowandeling ligt op het ons amuseren met het fototoestel. Veel te vaak hebben we een arsenaal aan camera's, filters en lenzen bij, waardoor het soms minder leuk is om op stap te gaan. Tijdens deze uitstap dagen we ons uit om met 1 lens te werken. Je bent vrij om zelf een lens te kiezen, maar ik raad een vast brandpuntsafstand aan, bv een 35mm, 50mm. Beschik je niet over een lens met een vaste brandpuntsafstand dan kan je altijd jouw 24-70mm op 35mm gebruiken. Werken met een zoom is te eenvoudig geworden omdat je storende elementen makkelijk kunt 'wegzoomen'. Door een objectief met een vaste brandpuntsafstand te gebruiken, leer je terug kijken en denken. Ik kan je verzekeren, er zal een nieuwe wereld voor je opengaan!

We wandelen een vast traject af en fotograferen wat we op onze weg tegenkomen. Daarbij geef ik natuurlijk de nodige tips over hoe je een bepaalde lichtsituatie inschat, welke compositie de situatie ten goede komt, hoe we ons toestel instellen, etc.

Deze workshop gaat ook door bij lichte regenval want dit komt de beelden ten goede. Enkel bij zware regen wordt de workshop uitgesteld.

 De afstand die we afleggen is ongeveer 5 km. Bekijk <hier> enkele resultaten van de One Lens Walks

DUUR: 4u

TIJDSTIP:  09.30 - 13.30

PRIJS: 85 euro

PLAATS VAN AFSPRAAK: 't Zand

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS: 6

BENODIGDHEDEN:

 • camera en 1 lens
 • goede stapschoenen

- - - - - - - - Wat vonden deelnemers van de workshop? - - - - - - - - 

 • "Bedankt voor deze info en de leuke, gezellige en leerrijke dag gisteren. Niet echt mijn comfortzone maar heel veel bijgeleerd gisteren." ~ Ine D.
 • "Nogmaals bedankt voor de super workshop deze namiddag in Brugge" ~Koen D.

Tickets

 • Brugge 18/06

  Uur: 09.30 - 13.30 Afstand: 5km

  € 85,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page