top of page

za 11 jun

|

Blankenberge

ONE LENS WALK - BLANKENBERGE

Tijdens deze uitstap dagen we ons uit om met 1 lens te werken. Je krijgt tips over beeldvorming, verhaal en hoe je een project aanpakt.

Momenteel kan deze workshop nog niet geboekt worden
Andere evenementen bekijken
ONE LENS WALK - BLANKENBERGE
ONE LENS WALK - BLANKENBERGE

Tijd en locatie

11 jun 2022, 10:00 – 15:00

Blankenberge, Kustlaan, Blankenberge, Belgium

Over het evenement

De Duinen, de Pier, het staketsel, de Jachthaven, de Paravan, de nostalgie....Blankenberge heeft fotografisch zo veel te bieden. We gaan dan ook lichtgepakt op stap met enkel een fototoestel en 1 lens. Je kunt hier in principe elke brandpuntsafstand gebruiken, daarom raad ik ook een zo groot mogelijk overkoepelende lens aan. Zorg ervoor dat je iets landschappelijk in beeld kunt nemen en ook wat kunt inzoomen. Zorg er dus voor dat jouw objectief iets van 24mm aan kan, maar ook kan inzoomen (bvb 18 - 200mm, 24-70mm, ...)

De focus van deze fotowandeling ligt op het ons amuseren met het fototoestel. Ongedwongen fotograferen, een leuke babbel, ... . We wandelen een vast traject af en fotograferen wat we op onze weg tegenkomen. Daarbij geef ik natuurlijk de nodige tips over hoe je een bepaalde lichtsituatie inschat, welke compositie de situatie ten goede komt, hoe we ons toestel instellen, etc.

Deze workshop gaat ook door bij lichte regenval want dit komt de beelden ten goede. Enkel bij zware regen wordt de workshop uitgesteld.

Er wordt geen tijdsduur op deze workshop gepland. De ene heeft wat langer nodig om een foto te nemen en combineer dat dan nog eens met een leuke babbel, dan kan het nog al wat uitlopen. Daarom wordt er ook geen restaurant geboekt, zodat we alle vrijheid hebben om te fotograferen. Neem dus een picknick mee! Onderweg stoppen we natuurlijk om iets te drinken.

De totale afstand die we afleggen is ongeveer 6 km. 

Bekijk <hier> enkele resultaten van de One Lens Walks

DUUR: volledige dag

TIJDSTIP: Start: 10.00 (vermoedelijk einde: 15-16u)

PRIJS: 95 euro

PLAATS VAN AFSPRAAK: Kustlaan, Blankenberge

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS: 6

BENODIGDHEDEN:

  • camera en objectief
  • Picknick en iets om te drinken onderweg
  • goede stapschoenen

Tickets

  • Blankenberge 11/06

    Uur: 10.00 - ... Afstand: 6km

    € 95,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page