top of page

Digitaal

|

Online

Dokter Lightroom

Problemen met Lightroom? Staat jouw catalogus niet op orde? Vind je een bepaalde foto niet terug? Vraag het aan de dokter :-)

Dokter Lightroom
Dokter Lightroom

Tijd en locatie

Digitaal

Online

Over het evenement

Vanop afstand neem ik jouw computer, op een veilige manier, over en bekijken we samen het probleem. 

Misschien heb je geen overzicht meer over al jouw bestanden en mappen of misschien heb je vragen over bepaalde bewerkingen? We kunnen het allemaal tijdens een privésessie bespreken.

Door vanop afstand te werken, hoef je je niet te verplaatsen en spaar je de kosten van mijn transport uit. Je moet enkel een klein pakketje installeren en hierdoor kan ik éénmalig jouw toetsenbord en muis overnemen en is het voor jou makkelijk volgen. Indien gewenst, mag je (of kan ik) de sessie opnemen zodat je later alles nog eens kunt herbekijken.

Het tarief is 39 euro per halfuur. Als het probleem niet opgelost geraakt, hoef je ook niets te betalen. 

Als je van deze dienst gebruik wilt maken, kan je hier een ticket kopen voor een halfuur. Heb je meer tijd nodig, dan wordt dit achteraf afgerekend.

--

Sinds de lancering van Lightroom 3 (in 2010) help ik al fotograferen in het opzetten van een perfecte workflow; van het organiseren van een gestructureerde catalogus tot het kwaliteitsvol bewerken van de foto. Dit in privé-opleidingen, via scholen en masterclasses. 

Tickets

  • Dokter Lightroom

    € 39,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page