Vrijdag 11 juni 2021 | Concertgebouw

ONE LENS WALK - BRUGGE

Vergeet het zeulen met veel materiaal en geniet weer van fotograferen!

Plaats en Tijd

Vrijdag 11 juni 2021
Concertgebouw, 't Zand 34, 8000 Brugge, Belgium

Over deze workshop

De focus van deze fotowandeling ligt op het ons amuseren met het fototoestel. Veel te vaak hebben we een arsenaal aan camera's, filters en lenzen bij, waardoor het soms minder leuk is om op stap te gaan. Tijdens deze uitstap dagen we ons uit om met 1 lens te werken. Je bent vrij om zelf een lens te kiezen, maar ik raad een vast brandpuntsafstand aan, bv een 35mm, 50mm. Beschik je niet over een lens met een vaste brandpuntsafstand dan kan je altijd jouw 24-70mm op 50mm gebruiken. Werken met een zoom is te eenvoudig geworden omdat je storende elementen makkelijk kunt 'wegzoomen'. Door een objectief met een vaste brandpuntsafstand te gebruiken, leer je terug kijken en denken. Ik kan je verzekeren, er zal een nieuwe wereld voor je opengaan!

We wandelen een vast traject af en fotograferen wat we op onze weg tegenkomen. Daarbij geef ik natuurlijk de nodige tips over hoe je een bepaalde lichtsituatie inschat, welke compositie de situatie ten goede komt, hoe we ons toestel instellen, etc. 

Deze workshop gaat ook door bij lichte regenval want dit komt de beelden ten goede. Enkel bij zware regen wordt de workshop uitgesteld.

Er gaat een wandeling 's morgens en 's middags door. De ochtendwandeling is van 09.15u tot 12.45u, de namiddagwandeling is van 14.00u tot 17.30u. De afstand die we afleggen is ongeveer 5 km. 

DUUR: 3u - 3,5u 

PRIJS: 70 euro

PLAATS VAN AFSPRAAK: 't Zand

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS: 6

BENODIGDHEDEN:

 • camera en 1 lens
 • goede stapschoenen

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Sold Out
  Brugge VM
  €70
  €70
  0
  €0
 • Brugge NM
  €70
  €70
  0
  €0
Total€0

Laat het iemand weten